Com funciona Photolancers?

Muchas veces resulta difícil encontrar profesionales adecuados rápidamente, especialmente cuando el presupuesto es limitado, o cuando el cliente desconoce la complejidad de organizar una producción fotográfica.

Empreses, organismes i emprenedors necessiten fotografíes per promocionar els seus productes i serveis, per campanyes publicitàries, pàgines web, lookbooks, catàlegs e-commerce i infinitat d'altres aplicacions. La fotografía és un element primordial a la majoría d'accions de comunicació.

Moltes vegades resulta difícil trobar professionals adequats ràpidament, especialment quan el pressupost és limitat, o quan el client desconeix la complexitat d'organitzar una producció fotogràfica.

Photolancers és el marketplace especialitzat en producció fotogràfica professional que posa el projecte del client enfront de centenars de fotògrafs i equips de producció sel·leccionats de Litmind, on el client rep pressupostos presonalitzats, pot contactar directament amb els participants i té accés als seus porfolis per escollir finalment la proposta que millor encaixa amb el seu pressupost, les seves necessitats i la seva idea creativa.

El client publica el seu projecte

Els projectes inclouen informació detallada sobre el treball a realitzar, la cessió de drets d'imatge i d'autor necessària i, opcionalment, el pressupost disponible aproximat.

Els fotògrafs i equips de producció sol·liciten accés al projecte

Per poder enviar el seu pressupost, els fotògrafs han de sol·licitar primer accés al projecte. Després de revisar els seus porfolis, el client pre-aprova als professionals que millor encaixen amb les seves necessitats.

Els fotògrafs envíen els seus pressupostos

Tant el client com el fotògraf poden contactar en qualsevol moment per tal de conèixer-se i resoldre dubtes. El client rep els pressupostos en format PDF, i queden organitzats al web en ordre juntament amb tota la informació sobre cada professional i els seus porfolis per tal de prendre una decisió informada.

El client escolleix un pressupost

El client i el fotògraf escollit entren en contacte i comencen a treballar. No apliquem cap comissió sobre els projectes.
Crear compte de client