Com funciona Photolancers?

Muchas veces resulta difícil encontrar profesionales adecuados rápidamente, especialmente cuando el presupuesto es limitado, o cuando el cliente desconoce la complejidad de organizar una producción fotográfica.

Empreses, organismes i emprenedors necessiten fotografíes per promocionar els seus productes i serveis, per campanyes publicitàries, pàgines web, lookbooks, catàlegs e-commerce i infinitat d'altres aplicacions. La fotografía és un element primordial a la majoría d'accions de comunicació.

Moltes vegades resulta difícil trobar professionals adequats ràpidament, especialment quan el pressupost és limitat, o quan el client desconeix la complexitat d'organitzar una producció fotogràfica.

Photolancers és el marketplace especialitzat en producció fotogràfica professional que posa el projecte del client enfront de centenars de fotògrafs i equips de producció sel·leccionats de Litmind, on el client rep pressupostos presonalitzats, pot contactar directament amb els participants i té accés als seus porfolis per escollir finalment la proposta que millor encaixa amb el seu pressupost, les seves necessitats i la seva idea creativa.

Crear compte de client
Utilitzem cookies amb respecte